Förslag på nya styrelseledamöter sökes!

Som ni alla vet äger många av oss nu fastigheten. Det innebär lite nya rutiner och ett ökat ansvar. Inom kort kommer styrelsen att skicka ut en kallelse till extra årsstämma för att informera om allt det nya (vilken blir i slutet av november).

Vid stämman ska vi bland annat välja nya styrelsemedlemmar, och vi i valberedningen vill gärna ha er hjälp i den processen.

I dag består styrelsen av 5 ledamöter, men den nya styrelsen behöver bestå av fler personer. Vi ber därför er grannar om hjälp att ge förslag på duktiga kandidater.

Det är en fördel om det finns någon eller några personer som har kompetens inom bygg- eller fastighetsbranschen, eftersom vi står inför ett flertal stora renoveringar. Toppen också om någon har erfarenhet av styrelsearbete. Men alla förslag på duktiga styrelseledamöter tas med tacksamhet emot. Tänk på att det bara är medlemmar i föreningen som kan ingå i styrelsen.

Styrelsen önskar också att fler personer engagerar sig på andra sätt i husets skötsel, till exempel kommer eventuellt en grupp för tomten runt huset och/eller tvättstugan att bildas.

Förslag på styrelsemedlemmar eller arbetsgruppsmedlemmar lämnas senast 22 november i brevlådorna till någon av oss som ingår i valberedningen. Vi är

Ulf Brännlund, våning 8 i 12:an

Åsa Larsson, våning 4 i 10:an.

Vi kommer också att gå runt och knacka dörr någon gång mellan 23 och 27 november för att samla in ytterligare förslag.

Det är mycket viktigt att alla försöker hjälpa till och ge förslag. Från och med nu är det upp till alla oss som bor här att skapa en trivsam och väl fungerande förening.

 

Många vänliga hälsningar

Åsa Larsson
Ulf Brännlund
grannar och medlemmar i valberedningen

Kontakta valberedningen

1 granne gillar detta