Nyboda-nytt dec 2014

 

Målning efter elcentralbytet. Då väggskadorna i vissa fall har blivit stora efter borttagningen av de gamla elcentralerna har styrelsen beslutat att erbjuda de som önskar hjälp med en grundläggande spackling/målning. Styrelsen har också beslutat att utge viss ersättning för de medlemmar som redan bytt till en ny elcentral på egen hand. Mer information kommer inom kort.

 

Extrastämma i början av 2015. Styrelsen kommer att kalla till en extrastämma där medlemmarna kan ta ställning till de planerade renoveringarna (tak, terasser och fönster). Kallelse kommer att gå ut så snart som styrelsen har tagit fram nödvändiga underlag för beslut inklusive kostnadskalkyler. Arbetet bedrivs med stöd från WSP och Nordstaden.

 

Glöggafton 12 december. Trivselgruppen bjuder in till traditionsenligt firande fredagen den 12 december. Se separata anslag för mer information.

 

Information via e-post. Om du vill få löpande information från styrelsen via e-post är du välkommen att skicka in din adress till oss. Informationen kommer även att anslås i portarna samt på hemsidan www.brfnyboda1se.

 

Kontakta styrelsen. Vill du komma i kontakt med oss gör du det som vanligt via telefon 072-573 69 56 eller e-post styrelsen@brfnyboda1.se. Du kan också lämna post till styrelsen hos sekreterare Per Agerman (vån 7, nr 10).

 

Med vänlig hälsning!

 

Styrelsen Brf Nyboda 1

Gilla