Enkät inför en eventuell gruppanslutning


Styrelsen utreder just nu frågan om gruppanslutning för internet och TV. För att kunna fatta ett beslut som så många som möjligt blir nöjda med, vill vi veta mer om era behov. Vi har därför tagit fram enkäten nedan. Svara gärna så snart som möjligt.

 

https://sv.surveymonkey.com/r/WW5C836

 

 

Om du vill tillföra något mer som inte får plats i enkäten, maila styrelsen@brfnyboda1.se Tack på förhand!

En gruppanslutning innebär att föreningen tecknar ett gemensamt avtal för TV och bredband för alla boende, kostnaden blir då mindre för varje hushåll än om man tecknar ett avtal på egen hand. Det finns möjlighet för enskilda hushåll att uppgradera till snabbare bredband eller fler tv-kanaler hos den valda leverantören för en extra kostnad.

 

Styrelsen Brf Nyboda 1

Gilla