Nyboda-nytt dec 2015

• Avgiftshöjning. Styrelsen har beslutat att höja månadsavgiften med 1,5 procent från och med 1 januari 2016. Höjningen följer prognosen i den ekonomiska planen från 2012.

• Provfönster monterade. Stark Fasad har framgångsrikt monterat provfönster i en lägenhet (lägenheten mot gaveln på första våningen i tolvan). På grund av tekniska orsaker har vi bytt fönsterleverantör till LEIAB men design och funktion är samma som på tidigare demonstrationsfönster.

Köksstammarna. Tubus kommer att filma tre stammar i tolvan i början på nästa år då de inte fick åtkomst till lägenheterna vid senaste besöket. Filmningen ligger till grund för framtida besiktningar. Tänk på att höra av er till styrelsen om ni upplevt några problem efter reliningen!

 • Enkät om bredband. För att undersöka intresset att upphandla bredband gemensamt för hela fastigheten (inkl tv och telefoni) kommer styrelsen att gå ut med en enkät till alla boende. Mer information kommer inom kort.

 • Skräpigt. Inför julhelgerna påminner vi om att det inte är tillåtet att använda vinds- och källargångarna för förvaring av något slag. Tänk också på att avfall från renoveringar ska transporteras bort inom en vecka.

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Styrelsen Brf Nyboda 1

Gilla