Säkerhetsdörr

Har du ingen säkerhetsdörr till din lägenhet? BRF Nyboda1 har avtal med Säker Bostad om inköp av säkerhetsdörr. Läs mer här.

Gilla

Säkerhetsdörr

Att byta ut originaldörren till sin lägenhet mot en säkerhetsdörr ökar säkerheten i huset i fall av brand eller inbrott. Säkerhetsdörren isolerar dessutom mot ljud och lukt och den ursprungliga innerdörren kan tas bort

Säker Bostad har sedan tidigare installerat ett 30-tal dörrar i vår förening. Det är fördelaktigt att vi alla byter till samma utseende på dörr, då detta ser mer enhetligt och tilltalande ut i våra trapphus.

Vi har fått ett förnyat förmånligt erbjudande från Säker Bostad på säkerhetsdörr i enlighet med tidigare utförande. Detta gäller endast boende i föreningen BRF Nyboda1. Välkommen att ta del av erbjudandet här.