COM HEM – Lägger om till helt digitalt utbud

Information från COM HEM
Som en del av vårt nya modernare tv-erbjudande går vi över till att sända tv-kanaler helt digitalt, och de analoga kanalerna, inklusive FM-radio via tv-uttaget utgår. Med anledning av Coronavirusets spridning har vi dock valt att skjuta upp datumet för när de analoga sändningarna upphör till den 8 september 2020.

Ni kan redan nu ändra till digital-tv för att se tv-kanaler med bättre kvalitet. Det görs oftast genom att ändra inställningar på tv:n eller med en enkel kanalsökning. Ni kan även registrera ett konto på Comhem Play för att se de flesta digitala kanaler på era mobiler, surfplattor och datorer. Har du en äldre tv-apparat kan detta innebära att du behöver byta ut din tv eller komplettera med en digitalbox för att kunna titta.

Ökad tillgång till nyheter
I tider som dessa vill vi öka tillgången till lokala och globala nyheter för fler. Därför gör vi det möjligt för alla som tittar digitalt att tillfälligt se kanalerna BBC, CNN, Expressen TV och Al Jazeera English.

Läs gärna komplett information från COM HEM här.

Kontakta COM HEM och inte styrelsen om du har frågor om det här.

Gilla