Information från COM HEM

Vi vill återigen påminna dig om moderniseringen av tv där de analoga kanalerna inklusive FM-radio via tv-uttaget utgår den 8 september 2020. De digitala tv-kanalerna med bättre kvalitet finns redan på plats i alla Com Hem-uttag.

Nu i dagarna börjar vi dessutom visa en rullande informationstext i bild på de analoga tv-kanalerna. Den är för att uppmärksamma de som fortfarande tittar analogt att det är dags att ändra till digital-tv på sina tv-apparater. Vi visar där även var de kan vända sig för att få hjälp att göra detta så enkelt som möjligt.

Om du ser en rullande informationstext på tv-rutan betyder det att ni tittar på tv analogt och behöver ändra till digital-tv innan de analoga kanalerna utgår den 8 september 2020.
Om du inte ser texten på din tv de närmsta dagarna kan du luta dig tillbaka och fortsätta njuta av tv med bra kvalitet, utan några ändringar.

Här kan ni läsa mer: comhem.se/digitalisering

Gilla