Tele2 och Com Hem har gått ihop och heter nu Tele2

Information från Tele2:

Obegränsade tillsammans

Två välkända varumärken har nu blivit ett, och tillsammans heter vi Tele2. Som ett nytt och ännu starkare Tele2 kan vi göra mer för dig som fastighetsägare och de boende. Och kanske bäst av allt, ni behöver inte göra någonting. 
 
Vi på Tele2 kommer fortsätta att utmana branschen för att vara ledande inom bredband, mobiltelefoni, tv och play. Och nu har vi samlat det bästa under ett tak för att ge dig och de boende ett större utbud av produkter och tjänster för allt som är uppkopplat – från en och samma leverantör. 
 
Som kund hos Sveriges första klimatneutrala telekombolag får du ta del av en digital framtid där vi nu bygger ut ett av världens modernaste 5G-nät. Tillsammans skapar vi obegränsade möjligheter.

Gilla